فارسی |

English

logo

پخت ویژه قزل آلا

مناسب افراد با کلسترول و فشار خون بالا

پخت ویژه قزل آلا

ماهی قزل آلا   به تعداد نفرات
گوجه فرنگی حلقه شده   2 عدد
لیمو ترش تازه حلقه شده     1 عدد
نمک      به مقدار لازم
پودر زنجبیل        به مقدار لازم
سیر و شوید تازه      به مقدار لازم
طرز تهیه:
بهترین روش برای طبخ ماهی قزل آلا به  این نحو است که ماهی را شسته و بعد از تمیز کردن داخل شکم آن ، کمی سیر تازه بمالید ، مقداری پودر زنجبیلو نمک به آن بزنید و مقداری شوید تازه درون شکم قرار داده ، بگذارید یک ساعت داخل یخچال بماند .بعد از یک ساعت ماهی را از یخچال در آورده و با استفاده از برس آشپزخانه کمی روغن (حدود نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون) روی آن بمالید.
روی کاغذ آلومینیوم چند حلقه گوجه فرنگی بگذارید ، بعد چند حلقه لیموترش ، سپس ماهی را روی گوجه و لیمو ترش قرار دهید و بعد دوباره چند حلقه لیمو ترش و گوجه فرنگی روی ماهی بچینید و سپس کاغذ را محکم ببندید و در فر روی میله های وسط با درجه حرارت 250- 220 درجه سانتیگراد قرار دهید ؛ در مدت نیم ساعت یا 45 دقیقه ماهی آماده می شود ، عصاره گوجه و لیمو ترش به خورد ماهی می رود که بسیار خوشمزه است .