فارسی |

English

logo

قزل آلای سرخ شده

طرز تهیه قزل آلای سرخ شده

قزل آلای سرخ شده

مواد لازم

اندازه

مقدار / کالری

ماهی قزل آلا

4عدد

100 گرم / 112 کالری

نمک و فلفل قرمز

به میزان لازم

100 گرم / 0 کالری

زعفران ساییده و زردچوبه

(از هر کدام) 1قاشق چایخوری

100 گرم / 310 کالری

آرد

1پیمانه

100 گرم / 360 کالری

روغن

مایع مقداری

100 گرم / 900 کالری

کره

80 گرم

100 گرم / 737 کالری

برگ بو ریز

20 عدد

100 گرم / 60 کالری

سیب زمینی

کوچک چند عدد

100 گرم / 75 کالری

جعفری خرد

شده کمی

100 گرم / 25 کالری

گوجه فرنگی

چند عدد

100 گرم / 15 کالری

 * آبشش های ماهی را بیرون آورده شکم آن را با چاقو برش داده داخل شکم را تمیز کنید. سپس ماهی را شسته و خشک کنید. نمک , زعفران و زردچوبه را مخلوط کنیدو داخل شکم ماهی وروی بدن ماهی پاشیده, سپس ماهی را در آرد غلطانده.

*. مقدرای روغن در ماهیتابه ریخته , روی حرارت قرار می دهیم . داغ که شد, ماهی را در روغن سرخ کنید . یک طرف ماهی که سرخ شد برگردانده طرف دیگر را سرخ کنید. نیمی از کره را در تابه دیگری ریخته برگ بو را در کره سرخ کنید . برگ بو و کره را به ماهی های سرخ شده اضافه کنید.

*. بگذارید چند لحظه روی حرارت بماند . سپس برداشته در ظرف مورد نظر قرار داده, سیب زمینی های کوچک را در مقداری آب نیم پز نموده پوست آن را گرفته در مابقی کره تف داده در آخر به آن نمک و فلفل قرمز و جعفری خرد شده اضافه نموده و تف می دهیم . از حلقه های گوجه فرنگی برای اطراف ماهی استفاده کنید.